Vorige Volgende

Reddingsloep huren

De prachtige omgeving ontdekken vanaf het water

Vanuit Ee kun je met de reddingsloep over het Dokkumer Grootdiep naar de stadsgrachten van Dokkum varen. Aanmeren voor een drankje kan bij het terras ’t Stalt’ of bij pannenkoekschip De Admiraal. Ook is het de moeite waard om een wandeling te maken door de prachtige historische binnenstad van Dokkum. Voor de kinderen is het erg leuk om flessenpost en/of een picknickmand mee te nemen.

Sloepen

Bij De Gastenkamer kun je sloepen huren. Er is een sloep (sloep 1) met ingebouwde dieselmotor voor 2 t/m 8 personen. Hiervoor is geen vaarbewijs nodig. De minimum leeftijd van de huurder is 21 jaar. Daarnaast verhuren wij een grote sloep (sloep 2) met ingebouwde dieselmotor. Deze is geschikt tot 12 personen.

Wanneer je als gast 2 nachten of langer bij de gastenkamer verblijft hebben wij een speciaal tarief.

Sloep 1: Een dagdeel (4 uren) inclusief zwemvesten, brandstof en verzekering: €75,-. Een hele dag (tot 8 uren) inclusief zwemvesten, brandstof en verzekering: €125,-.

Sloep 2: Een dagdeel (4 uren)inclusief zwemvesten, brandstof en verzekering: €100,-. Een hele dag (tot 8 uren) inclusief zwemvesten, brandstof en verzekering: €150,-.

Wanneer u niet te gast bent bij ons maar ook graag een sloep wilt huren:

Sloep 1: Een dagdeel (4 uren) inclusief zwemvesten, brandstof en verzekering: €100,-. Een hele dag (tot 8 uren) inclusief zwemvesten, brandstof en verzekering: €150,-.

Sloep 2: Een dagdeel (4 uren)inclusief zwemvesten, brandstof en verzekering: €125,-. Een hele dag (tot 8 uren) inclusief zwemvesten, brandstof en verzekering: €175,-.

Alleen te boeken via https://www.degastenkamer.nl, aankomstadres: Achterwei 5, 9131 LA, Ee. Tel: 0519-518352 / 0519-518750 / 06-23663230.

Huurovereenkomst:

Huurder dient voor afvaart een door de verhuurder op naam gestelde huurovereenkomst te ondertekenen, zich te identificeren door een paspoort, rijbewijs of identiteitskaart te tonen. De verhuurder maakt van dit identificatiemiddel een kopie. Boten worden uitsluitend afgeleverd na ondertekening van de huurovereenkomst en betaling van de overeengekomen huur en gestelde waarborgsom.

Waarborgsom:

Voor afvaart dient een borg van €100,00 (alleen contant!) bij de verhuurder te worden voldaan. Dit bedrag krijg je bij terugkomst retour. Niet gemelde schade en/of vermissingen vallen buiten het eigen risico en worden voor 100% in rekening bij de huurder in rekening gebracht. Voor het laten verrichten van reparaties door derden is de toestemming van de verhuurder nodig.

Schade en eigen risico:

Huurder dient het gehuurde met uiterste zorg te behandelen en schade en/of vermissingen aan boot of inventaris terstond aan de verhuurder te melden. Huurder heeft een eigen risico van €250,00 bij casco-en WA-schade en bij vermissingen per sloep per schadegeval. Dit eigen risico kan niet worden afgekocht. De verhuurder behoudt zich het recht voor om de boot te inspecteren bij inlevering aan het eind van de huurperiode.

Annulering:

De huurder kan de opdrachtbevestiging annuleren door een schriftelijke en gedateerde kennisgeving aan verhuurder. Bij annulering tot 2 dagen voor de datum van aanvraag van de huurperiode is de huurder 25% van de totale bootverhuur verschuldigd, bij 1 dag voor de datum van aanvang van de huurperiode is dit 50%. Indien de huurder op de datum van aanvang van de huurperiode zelf annuleert moet het volledige bedrag van de boothuur worden betaald. Bij slechte weersomstandigheden, ter beoordeling van de verhuurder, zijn geen annuleringskosten verschuldigd.

Reservering:

Telefonische, schriftelijke of elektronische reservering geldt als juridische wilsovereenkomst. De schriftelijke bevestiging van de huurovereenkomst is een administratieve bevestiging.

Is het vakantiehuis of appartement nog beschikbaar? Een vrijblijvende boekingsaanvraag plaatsen?

Via ons boekingssysteem kunt u controleren of het vakantiehuis of appartement nog beschikbaar is.
Ook kunt u hier een vrijblijvende boekingsaanvraag plaatsen.

Contact

Adres: Achterwei 5, 9131 LA  Ee (Friesland)

Telefoon: +31 (0)519 518750

Mobiel: +31 (0)6 23663230

E-mail: info@degastenkamer.nl

Ontwerp en technische realisatie door J-Media