Wie zijn wij?

Bed & Breakfast De Gastenkamer wordt gerund door Adrie Huisman-Smedema (1968), geboren en getogen in Ee. Bij afwezigheid neemt haar dochter Laura Huisman (1999) de honneurs waar. Laura volgt de HBO-opleiding marketing/management in Groningen. Adrie haar man - Ed Huisman (1964) - heeft een eigen glas constructiebedrijf en zoon Maarten (2005) studeert mechatronica in Leeuwarden.

Bijzonder aan de Bed & Breakfast van Adrie is dat het ‘thuisgevoel’ overheerst. Dit is voor een groot deel te danken aan de gezellige inrichting, iets wat Adrie is toevertrouwd. Jarenlang heeft ze een eigen woonwinkel gehad, eerst in Amsterdam, later in Ee. ,,Waar wij ons mee onderscheiden is de basisvoorraad die in al onze accommodaties aanwezig zijn, van koffiefilters tot waxinelichtjes. Ons doel is dan ook om onze gasten volledig te ontzorgen. Ik zie mensen die hier gestrest aankomen bij ons volledig tot rust komen. Hier heb je niet de vele prikkels zoals je die in het Westen van het land hebt. Dankzij het unieke landschap, de vriendelijke mensen en de gezonde lucht komen toeristen hier letterlijk op adem. Ik kan er over meepraten, want ik heb twaalf jaar lang met mijn man in Amsterdam gewoond. Een prachtige tijd, maar er gaat niets boven het gezonde leefklimaat op het Friese platteland.’’

Onze vakantiehuizen en appartementen bij de Waddenzee en het Lauwersmeer:

Is het vakantiehuis of appartement nog beschikbaar? Een vrijblijvende boekingsaanvraag plaatsen?

Via ons boekingssysteem kunt u controleren of het vakantiehuis of appartement nog beschikbaar is.
Ook kunt u hier een vrijblijvende boekingsaanvraag plaatsen.

Wat is er te doen (in de omgeving)? En welke extra's kan ik bijboeken?


Omgeving

De vakantiehuizen en appartementen van de Gastenkamer liggen in Ee (Friesland), nabij de Waddenzee en het Lauwersmeergebied. Er is dan ook ontzettend veel te doen in de omgeving.


Reddingsloep huren

Vanuit Ee kunt u hiermee over het Dokkumer grootdiep door de stadsgrachten van Dokkum varen. Erg leuk voor de kinderen om flessenpost en/of een picknickmand mee te nemen.


Andere extra's

Bij de Gastenkamer zijn een groot aantal extra's bij te boeken. Bijvoorbeeld een oppas, het huren van fietsen of zelfs het inhuren van een chef-kok als u geen zin heeft om te koken.

Laatste review

Jim and Deneen Sikma
What a lovely stay our family had in this well appointed and comfortable guesthouse. Ed and Adrie were helpful and amazing hosts! We would recommend a visit here!
zondag 05 november 2023

Score Bedandbreakfast.nl: Bedandbreakfast.nl - 5 tulpen

De Gastenkamer is door Bedandbreakfast.nl bekroond met een score van maar liefst '5 tulpen'. Dit betekent volgens de gerenommeerde boekingssite voor b&b’s: een uitzonderlijk niveau. ‘De bed & breakfast is tot in de puntjes verzorgd en alles wordt uit de kast gehaald om u een fantastisch verblijf te bezorgen. De voorzieningen, service en kwaliteit zijn van topniveau en als gast ontbreekt het u aan niets’, aldus het juryrapport.

 

Contact

Adres: Achterwei 5, 9131 LA  Ee (Friesland)

Telefoon: +31 (0)519 518750

Mobiel: +31 (0)6 23663230

E-mail: info@degastenkamer.nl

Ontwerp en technische realisatie door J-Media