• Nederlands taalpakket
  • English
  • German formal - Sie

Reddingsloep PDF Print
There are no translations available


Vanuit Ee kunt u hiermee over het Dokkumer grootdiep door de stadsgrachten van Dokkum varen. Aanmeren bij het terras “t Stalt” waar u een drankje kunt nemen of aanmeren en eten bij pannenkoek schip “De Admiraal", maar een rondje door de prachtige binnen stad lopen kan natuurlijk ook. Erg leuk voor de kinderen om flessenpost en/of een picknickmand mee te nemen.

Klik om de afbeelding te vergroten.

Sloepen

U kunt bij de gastenkamer een sloep huren, geschikt van 2 t/m 8 personen voorzien van een ingebouwde motor. Hiervoor is geen vaarbewijs voor nodig. Minimum leeftijd huurder bedraagt 21 jaar.

Wanneer u  als gast 2 nachten of langer bij de gastenkamer verblijft hebben wij een speciaal tarief: zie nr 1

1. Een dag deel (4 uren) inclusief zwemvesten, brandstof en verzekering €60,00 en een hele dag (8 uren) inclusief: zwemvesten, brandstof en verzekering €90,00 euro.

Wanneer u niet te gast bent bij ons maar ook graag een sloep wilt huren: 

2. Een  dag deel (4 uren) inclusief zwemvesten, brandstof en verzekering €75,00 en een hele dag (8 uren)  inclusief: zwemvesten, brandstof en verzekering €100,00 euro.

Alleen te boeken via www.degastenkamer.nl aankomst adres: Achterwei 5 9131 LA Ee tel nr. 0519-518352 / 0519-518750 / 06-23663230

Huurovereenkomst:

Huurder dient voor afvaart een door de verhuurder op naam gestelde huurovereenkomst te ondertekenen, zich te identificeren door een paspoort, rijbewijs of identiteitskaart te tonen. De verhuurder maakt van dit identificatiemiddel een kopie. Boten worden uitsluitend afgeleverd na ondertekening van de huurovereenkomst en betaling van de overeengekomen huur en gestelde waarborgsom.

Waarborgsom:

Voor afvaart dient een borg van €100,00 ( alleen kontant !) bij de verhuurder worden voldaan, deze krijgt u bij terugkomst retour. Niet gemelde schade en/of vermissingen vallen buiten het eigen risico en worden voor 100% in rekening bij de huurder in rekening gebracht. Voor het laten verrichten van reparaties door derden is de toestemming van de verhuurder nodig.

Schade en eigen risico:

Huurder dient het gehuurde met uiterste zorg te behandelen en schade en/of vermissingen aan boot of invetaris  terstond aan de verhuurder te melden. Huurder heeft een eigen risico van €250,00 bij casco-en WA-schade en bij vermissingen per sloep per schadegeval. Dit eigen risico kan niet worden afgekocht. De verhuurder behoudt zich het recht voor om de boot te inspecteren bij inlevering aan het eind van de huurperiode.

Annulering:

De huurder kan de opdrachtbevestiging annuleren door een schriftelijke en gedateerde kennisgeving aan verhuurder. Bij annulering tot 2 dagen voor de datum van aanvraag van de huurperiode is de huurder 25% van de totale boothuur verschuldigd, 1 dag voor de datum van aanvang van de huurperiode 50%. Indien de huurder op de datum van aanvang van de huurperiode zelf annuleert is de volledige boothuur verschuldigd. Geen annuleringskosten zijn verschuldigd bij slechte weersomstandigheden ter beoordeling van de verhuurder.

Reservering: 

telefonische, schriftelijke of elektronische reservering geldt als juridische wilsovereenkomst. De schriftelijke bevestiging van de huurovereenkomst is een administratieve bevestiging.

 

T: 0519-518352  M: 06-23663230  T2: 0519-518750  E: This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it   I: www.degastenkamer.nl
Classification Foundation Bed & Breakfast Nederland: Bedandbreakfast.nl - 5 tulpen